Suéde met Teddy binnenkant

Gratis bezorging v.a. €60,-

Verzending naar binnen- & buitenland

Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden

Suéde met Teddy binnenkant

Stoffen kopen in Drenthe makomastoffen stoffenwebwinkel online

 

U kunt bij ons betalen via

Bereken hoeveel stof u nodig heeft voor uw gordijnen.

De berekening houdt rekening met een patroonverval van 65cm en +/- 25cm voor de zoom. Bij een effen stof dient u 65cm per baan in mindering te brengen. Deze berekening is een hulpmiddel, er kunnen geen rechten worden ontleend. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op.

Measured width

cm

Measured height

cm

Fabric width

cm

Pleat

Single pleat

Butterfly pleat

Totaal:

cm

Het Comfort en de Stijl van Suède Stof met Teddy Binnenkant

Suède stof met een teddy binnenkant combineert het beste van twee werelden: de luxe uitstraling van suède en het knusse comfort van teddy. Deze combinatie is perfect voor het creëren van stijlvolle en comfortabele kledingstukken en accessoires. Hier zijn enkele ideeën en voordelen van het gebruik van deze unieke stof:

Warme en Stijlvolle Jassen: Een jas gemaakt van suède stof met een teddy binnenkant is niet alleen modieus, maar ook heerlijk warm. De zachte teddy voering houdt je warm tijdens koude dagen, terwijl de suède buitenkant een elegante en verfijnde look geeft. Perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

Gezellige Dekens en Plaids: Gebruik deze stof om een gezellige deken of plaid te maken. De teddy binnenkant zorgt voor extra warmte en comfort, ideaal voor een avondje op de bank met een goed boek of een film. De suède buitenkant voegt een luxe touch toe aan je interieur.

Comfortabele Lounge wear: Maak comfortabele lounge wear zoals hoodies, joggingbroeken of huispakken van suède stof met een teddy binnenkant. Deze kledingstukken zijn perfect voor ontspannen dagen thuis, waarbij je er toch stijlvol uit wilt zien.

Modieuze Accessoires: Van tassen tot handschoenen en mutsen, suède stof met een teddy binnenkant is ideaal voor het maken van modieuze accessoires. Deze items zijn niet alleen praktisch en warm, maar ook een stijlvolle aanvulling op je wintergarderobe.

Interieurdecoratie: Gebruik deze stof voor het maken van decoratieve kussens of bekleding van meubels. De combinatie van suède en teddy voegt een luxe en gezellige sfeer toe aan elke kamer. Perfect voor een rustieke of Scandinavische inrichting.

Duurzaamheid en Onderhoud: Suède stof is duurzaam en gaat lang mee, terwijl de teddy binnenkant zacht en comfortabel blijft. Zorg ervoor dat je de stof goed onderhoudt door regelmatig te borstelen en te reinigen volgens de instructies, zodat je er lang van kunt genieten.




Suède stof met een teddy binnenkant biedt eindeloze mogelijkheden voor het creëren van stijlvolle en comfortabele items. Of je nu kiest voor kleding, accessoires of interieurdecoratie, deze stof zorgt altijd voor een warme en luxe uitstraling.

 

 

Kleur

Groen, Licht Bruin, Naturel

Bekleding
Bodywarmer
damesjas
decoratie
Huispak
interieur
kussen
Mutsen
Plaits
Stoelhoezen
Suéde
Teddyberen
teddystof
Tuinmeubelen
Warme stof
winterjas
Woondecoratie
woondeken